SPUITERIJ

PROFESSIONELE SPUITERIJ

Moet uw voertuig in kleur worden gespoten of heeft u schade gehad? Dan laat u uw wagen toch gewoon bij Visser spuiten? Visser Leeuwarden beschikt over een eigen spuiterij, waar nieuwe en tweedehands ambulances passend voorzien worden van professioneel spuitwerk.

NIEUWE SPUITLAAG OF STRIPING NODIG?

SPUITEN, SCHADEBEHANDELING EN STRIPING

Of het nu gaat om onderdelen, exterieur of het complete interieur. Indien een ambulance spuitwerk behoeft, dan kan dit dus – indien gewenst – door Visser Leeuwarden uitgevoerd worden.

Ook het professioneel behandelen van kleine schades en het aanbrengen van striping naar wens, behoort tot de mogelijkheden. De spuiterij wordt geleid door getrainde teams met uitstekende productkennis. vanzelfsprekend beschikken zij over professionele apparatuur.

DUURZAME SPUITVLOER

Visser spuitvloer van Polyurethaan. Duurzaam en slijtvast. Waterdicht voor eenvoudige reiniging met een opstaande rand. Geïntegreerde antislib structuur voor een veilig gebruik onder alle omstandigheden.

CONTACTGEGEVENS

Edisonstraat 16
8912 AW, LEEUWARDEN
info@visser-leeuwarden.nl
Telefoon: +31 (0)58 – 213 45 55

CERTIFICERINGEN

Carrosserienl-Nederlandse-Voertuigindustrie

NEEM DIRECT CONTACT OP

  Aan:

  Uw Naam (verplicht)

  Uw E-mailadres (verplicht)

  Onderwerp (verplicht)

  Bericht (verplicht)

  Wij maken u erop attent dat wij de persoonsgegevens die u ons bij het invullen van het contactformulier verstrekt, zullen verwerken op de manier zoals wij die in onze privacyverklaring hebben omschreven. Wij verwijzen u voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens en uw rechten naar de op onze website opgenomen privacyverklaring.