OVER ONS

Visser Leeuwarden is in 1910 opgericht door Gerben Visser. Als Visser Wagenmakerij richtte het bedrijf zich voornamelijk op de productie van koetsen en sjezen. Toen het gemotoriseerd vervoer in Nederland toenam, groeide Visser uit tot een bouwer van autobussen, ambulances en brancardsystemen. In de jaren vijftig en zestig van de vorige eeuw ontwikkelde het bedrijf zich meer en meer tot een specialist in hulpverleningsvoertuigen.

AL MEER DAN 100 JAAR KLANTSPECIFIEKE PRODUCTEN OP MAAT

Visser Leeuwarden heeft in meer dan 100 jaar bestaan een excellente reputatie opgebouwd als producent van kwalitatief hoogwaardige ambulances, defensie-, politie– en lichte brandweervoertuigen. Wij zijn in Nederland marktleider op het gebied van ambulancebouw en speciale voertuigen voor de brandweer. Maar daarnaast houden we ons ook intensief bezig met de ontwikkeling en inrichting van voertuigen voor defensie en speciale projecten. Wij zorgen er voor dat u veilig, goed en met trots uw werk kunt doen.

Ons bedrijf ontwikkelt en produceert in nauwe samenwerking met de klant specifieke producten op maat. Denk daarbij aan bijvoorbeeld ambulanceboten, commandowagens, duikteambusjes en de inbouw van elektronica.

INTERNATIONAAL

Inmiddels is ons bedrijf gegroeid naar vele tientallen medewerkers, verdeeld over de afdelingen verkoop, engineering, productie en service. Visser Leeuwarden is onderdeel van het internationaal opererende Albert Ziegler GmbH&Co en partner van het Duitse Ambulanz Mobile, waarmee het kan steunen op een toonaangevende technologiecluster in hulpverleningsvoertuigen.

ONS MANAGEMENT TEAM

Martin Haak

Directeur
+31 (0)58 213 4555
martin.haak@visser-leeuwarden.nl

Minze Kramer

Accountmanager
+31 (0)6 155 50 623
minze.kramer@visser-leeuwarden.nl

Gerard Buring

Accountmanager
+31 (0)6 100 59 566
gerard.buring@visser-leeuwarden.nl

Johan Boorsma

Service & onderhoud
+31 (0)582 948 998
johan.boorsma@visser-leeuwarden.nl

Taeke de Jong

Manager engineering
+31 (0)6 511 76 573
taeke.dejong@visser-leeuwarden.nl

CONTACTGEGEVENS

Edisonstraat 16
8912 AW, LEEUWARDEN
info@visser-leeuwarden.nl
Telefoon: +31 (0)58 – 213 45 55

CERTIFICERINGEN

Certificaten-Visser

NEEM DIRECT CONTACT OP

Aan:

Uw Naam (verplicht)

Uw E-mailadres (verplicht)

Onderwerp (verplicht)

Bericht (verplicht)

Wij maken u erop attent dat wij de persoonsgegevens die u ons bij het invullen van het contactformulier verstrekt, zullen verwerken op de manier zoals wij die in onze privacyverklaring hebben omschreven. Wij verwijzen u voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens en uw rechten naar de op onze website opgenomen privacyverklaring.