Marktleider in hulpverleningsvoertuigen

Visser Leeuwarden is in 1910 opgericht door Gerben Visser. In de jaren vijftig en zestig van de vorige eeuw ontwikkelde het bedrijf zich meer en meer tot een specialist in hulpverleningsvoertuigen.

2 schilderijen op de muur met geschiedenis afbeeldingen van Visser Leeuwarden.
Meer dan 100 jaar ervaring. Bekijk onze rijke historie.
Taeke de Jong
Deze bevlogen professionals zijn team Visser Leeuwarden.
Werkvloer waar service en onderhoud wordt gehouden.
Wij werken te allen tijde aan het maximaliseren van de inzetbaarheid.

Al meer dan 100 jaar klantspecifieke producten op maat

Visser Leeuwarden heeft in meer dan 100 jaar bestaan een excellente reputatie opgebouwd als producent van kwalitatief hoogwaardige ambulances, defensie-, politie– en lichte brandweervoertuigen. Wij zijn in Nederland marktleider op het gebied van ambulancebouw en speciale voertuigen voor de brandweer. Maar daarnaast houden we ons ook intensief bezig met de ontwikkeling en inrichting van voertuigen voor defensie en speciale projecten. Wij zorgen er voor dat u veilig, goed en met trots uw werk kunt doen.

Ons bedrijf ontwikkelt en produceert in nauwe samenwerking met de klant specifieke producten op maat. Denk daarbij aan bijvoorbeeld ambulanceboten, commandowagens, duikteambusjes en de inbouw van elektronica.

Internationaal

Inmiddels is ons bedrijf gegroeid naar vele tientallen medewerkers, verdeeld over de afdelingen verkoop, engineering, productie en service. Visser Leeuwarden is onderdeel van het internationaal opererende Albert Ziegler GmbH en partner van het Duitse Ambulanz Mobile, waarmee het kan steunen op een toonaangevende technologiecluster in hulpverleningsvoertuigen.