BRANDWEER

OPTIMAAL PRESTEREN IS EEN VEREISTE

Voor uw werk bij de brandweer dient u te beschikken over een voertuig waarin u of uw team optimaal presteert. Visser Leeuwarden levert onderscheidende hulpverleningsvoertuigen voor de brandweer. Onze voertuigen zijn

De opbouw en inrichting van het voertuig worden samengesteld op basis van uw wensen. De productportfolio van brandweervoertuigen van Visser Leeuwarden breidt zich voortdurend uit.

UW BRANDWEERVOERTUIG VOLLEDIG OP MAAT?

VISSER SPECIALS

ARBO LADDERREKKEN
Visser heeft eigen lichtgewicht elektrische mechanische en een handmatige ARBO ladderrekken ontwikkeld voor het eenvoudig opbergen van een ladder.

DUIKSTOEL
Visser Leeuwarden heeft een eigen RDW goedgekeurde duiktoestel ontwikkeld met een ademluchtbeugel geschikt voor o.a. Interspiro MKIII 2 x 4 duiktoestel.

MEER BEKIJKEN >

VISSER AFWERKING

ALUCOBOND
Voor afwerking van de duikerscompartiment en materieelcompartiment maakt Visser Leeuwarden gebruik van Alucobond.

VERLICHTING
Visser Leeuwarden heeft in samenspraak met de leverancier G & C een LED armatuur ontwikkeld die zowel wit als rood licht kan geven.

SPUITVLOER
Spuitvloer van Polyurethaan. Duurzaam en slijtvast. Waterdicht voor eenvoudige reiniging met een opstaande rand. Geïntegreerde antislib structuur voor een veilig gebruik onder alle omstandigheden.

BRANDWEER VOERTUIGEN

Arbeidshygienevoertuigen

Decontaminatiecontainer

Officier van Dienst – AGS

Commandovoertuig

Waterongevallenvoertuig

Verzorgingsvoertuig

CONTACTGEGEVENS

Edisonstraat 16
8912 AW, LEEUWARDEN
info@visser-leeuwarden.nl
Telefoon: +31 (0)58 – 213 45 55

CERTIFICERINGEN

Carrosserienl-Nederlandse-Voertuigindustrie

NEEM DIRECT CONTACT OP

  Aan:

  Uw Naam (verplicht)

  Uw E-mailadres (verplicht)

  Onderwerp (verplicht)

  Bericht (verplicht)

  Wij maken u erop attent dat wij de persoonsgegevens die u ons bij het invullen van het contactformulier verstrekt, zullen verwerken op de manier zoals wij die in onze privacyverklaring hebben omschreven. Wij verwijzen u voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens en uw rechten naar de op onze website opgenomen privacyverklaring.