Een rijdende Nederlandse ambulance op de weg met zwaailichten aan.

We provide care.

Onze ambulances
Meer informatie Wilt u meer informatie over onze ambulances? Of heeft u vragen? Neem dan contact op en met Kristian Venema of vul het contactformulier in. Wij streven ernaar aanvragen binnen 24 uur te beantwoorden.

"*" geeft vereiste velden aan

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 2 MB.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Licht concept

  Met ons nieuwe Top Integro geïntegreerde dakconsole hebben we een verfrissend en hoogstaand modulair lichtconcept ontwikkeld. Hiermee zijn wij voorbereid op de toekomst.

  • Innovatief
  • Aerodynamisch
  • Zuinig
  • Connected
  Visser Ambulance Lichtconcept
  Top Integro

  Met onze Top Integro ontwerp zijn wij voorbereid op de toekomst en klaar om de wereld van connectiviteit te betreden

  Naast het leveren van een modulair en state of the art lichtconcept dragen wij op deze manier ook nog eens bij aan een beter milieu. De nieuwe Top Integro bespaart tot wel 5.000 kg CO2-besparing Elke kilo gewichtsbesparing en optimale aerodynamica verminderen ook de CO2-uitstoot.

  Stadsverkeer, maar ook geplande zorg en spoedritten spelen het voertuiggewicht en de aerodynamica een belangrijke rol door veelvuldig optrekken en remmen. De Top Integro bespaart tot wel 5.000 kg CO2 bij een kilometerstand van 250.000 km in vergelijking met technologie van voorgaande lichtconcepten.

  Visser Ambulance Lichtconcept 2
  Zuinig

  Bovendien hebben deze voorgaande lichtunits van de oudere generatie ca. 8% meer brandstof nodig dan de aerodynamisch en structureel geoptimaliseerde Top Integro lichtconsole. De TCO (Total Cost of Ownership) zal hiermee aanzienlijk naar beneden gaan.

  De Top Integro is gemaakt van lichtgewicht ABS-kunststof en zijn voorzien van heldere kappen met meerdere optionele mogelijkheden afhankelijk van gestelde normering in het land waar het voertuig dienst gaat doen. Hierdoor onderscheiden wij ons van concurrerende aanbieders. Het ABS-kunststof is niet alleen licht, maar bestaat uit 100% recyclebare materialen. Aan de voorkant springt meteen de het platte design, de dominant aanwezige powerflitser en de gestroomlijnde zijflanken van de console in het oog. De moderne vorm drukt vooral één ding uit: dynamiek!

  De achterste dakconsole is gelijk aan de voorzijde en aerodynamisch ontworpen, daarnaast geeft dit het voertuig een innovatieve uitstraling. De verlichtingstechniek van de Top Ingro bestaat uit lichtgevende dioden en is daarom bijzonder zuinig en duurzaam. De uitgesproken helderheid garandeert een hoog signaaleffect. De opstelling van de afzonderlijke LED-modules zorgen ervoor dat het voertuig in alle situaties zijn zichtbaarheid kracht en helderheid bijzet en daarbij in een vroeg stadium wordt herkend, ongeacht de richting van waaruit het nadert.

  Meer weten over dit onderwerp?
  Crafter Ambulance Lights Off

  Altijd optimaal zicht

  Crafter Ambulance Lights On
  Aanpasbare helderheid

  De kracht van het daklicht is aanpasbaar aan iedere situatie.

  Duurzame lampen

  Onze lampen zijn geselecteerd op duurzame eigenschappen.

  ISO 9001 normering

  De kwaliteit van ons systeem is gewaarborgd door het ISO 9001 kwaliteitssysteem.

  Overal licht

  Onze daklichten verlichtten tot een straal van 10 meter rond de ambulance.

  Z-Control
  Z-Control Benchmark onder de besturingssystemen
  Z-Connect
  Z-Connect Digitale oplossingen voor hulpverleningsdiensten
  Een render van de binnenkant van een Nederlandse ambulancevoertuig.
  Visser AZOP Automatisch Zuurstof Omzet Paneel
  Een render van het VB-Fullair systeem dat wordt gebruikt in de hulpverleningsvoertuigen.
  Full-air suspension system Volledige luchtvering
  Verbonden technologie

  Gebruik maken van de nieuwste technologie en innovaties dat is waar wij voor staan. Daarnaast voldoen al onze voertuigen voldoen aan de EN-1789 norm.

  Z-Control

  De medewerkers op het voertuig kunnen alle belangrijke functies monitoren en bedienen via het Z-Control paneel, dat draaibaar is en op het dashboard is gerangschikt. De ergonomisch ontworpen bedieningspanelen zijn duidelijk en netjes gerangschikt.

  Het Z-Control bedieningspaneel overtuigt met zijn zeer duidelijke en gebruiksvriendelijke structuur. Op het Z-Control paneel heeft de gebruiker alle functies in één oogopslag.

  • Identieke gebruikersinterface voor alle voertuigen en componenten van de ZIEGLER-Groep: Van Ambulances tot brandweervoertuigen en alles daar tussen in. 
  • Veilige bediening, handschoenvriendelijke en intuïtieve gebruikersbegeleiding (door middel van lichtkleur- en lichtanimatie): alleen de functies die kunnen worden geactiveerd, zijn zichtbaar op de interface.
  • Assistentiesysteem voor waarschuwingen, fouten, statusweergaven en andere informatie.
  • Trainingsmodus mogelijk – het hele systeem (het voertuig) kan optioneel worden ingesteld op de trainingsmodus en de gebruiker kan bijvoorbeeld een gesimuleerde situatie uitvoeren.
  • De behuizing bestaat uit elk één geheel. Daarom zijn de bedieningseenheden absoluut waterdicht in zowel verticale als horizontale posities.
  • Maximale flexibiliteit in de combinatie van functies door middel van modules die afzonderlijk kunnen worden gecombineerd in verschillende behuizingen of in bedieningspanelen. Deze kunnen worden gebruikt in standaard of speciale voertuigen.
  • Nieuwe serie mobiele besturingseenheden zijn op verschillende manieren beschikbaar op producten en voertuigen.
  • Ergonomische bevestigingen om ervoor te zorgen dat de bedieningseenheid comfortabel in de hand ligt.
  • Geïntegreerde telematicafunctie voor toekomstige toegang tot alle belangrijke gegevens.
  • Flexibel uit te breiden volgens de eisen van de klant – indien nodig kunnen veel functies later worden gewijzigd, uitgewisseld of toegevoegd.
  Meer weten over dit onderwerp?
  Z-Connect

  In samenwerking met ZIEGLER biedt u Visser u digitale hulpconcepten. Met het nieuwe, eigen systeem Z-Connect heeft ZIEGLER marktklare connectiviteit (telematica, gateway en IoT- mogelijkheden) ontwikkeld voor producten en voertuigen. Nu kan Visser geleidelijk digitale diensten aanbieden, waarvan de functies voortdurend worden uitgebreid, maar ook - en dit is bijzonder belangrijk - een interface met alle gangbare industrieplatforms en dienstverleners.

  Met Z-Connect brengt Visser zijn volledige knowhow naar de industrie en biedt een systeem dat de bruikbaarheid, bediening en gebruiksvriendelijkheid voor hulpverleningsdiensten garandeert. Voor het eerst zijn onze voertuigen, apparatuur en mensen allemaal centraal verbonden De producten die wij toepassen zijn speciaal ontworpen voor fabrikanten van hulpverleningsvoertuigen, leveranciers van reddingsmiddelen en leveranciers van operatie specifieke software. Daarnaast leveren wij fabrikant onafhankelijke oplossingen voor organisaties met beveiligingstaken en voor regionale en nationale overheden.

  Samen met onze leveranciers zetten wij Z-Connect de IMBOS-cloud op: een neutraal en open cloud platformconcept dat dient als de belangrijkste bron van informatie voor autoriteiten en organisaties, waaronder voertuiggegevens, hulpdiensten, apparatuur en slachtoffers. Het biedt een real-time locatie en identificatie gecombineerd met achtergrondinformatie. Bovendien zijn er tal van functies, diensten en uitbreidingen beschikbaar.

  Fleetmanagement systeem
  Hoogwaardig, industrieel hard- en softwaresysteem met de hoogste veiligheidsstandaard in de automobielsector: transmissiesnelheid, connectiviteit, 5 G, cloud gebaseerd.

  Klaar voor elke uitdaging
  Technologie uit de bedrijfswagenbranche ontmoet de technische expertise van hulpverleningsdiensten. Gebruiksvriendelijkheid en een gemakkelijke gebruikerservaring voor kleine en grote beheertaken van de dagelijkse routines van aanwezigheid, waarschuwing, bediening tot debriefing en onderhoud. Ons systeem verbindt producten, voertuigen, apparaten, patiënten en operatiekrachten, schaalbaar en aanpasbaar.

  Onuitputtelijke diversiteit
  Aansluiting op een open platformsysteem met toegankelijke interfaces, interdisciplinair en multidisciplinair in het belang van het waarborgen van de openbare veiligheid.

  Voertuigmanagement
  Binnen de module worden de signalen en meldingen van uw voertuig omgezet en dienovereenkomstig weergegeven in het voertuigmanagement framework. Hierdoor zal de applicatie signalen verwerken en functionaliteiten bieden voor uw dashboard of API-interfaces.

  Rapportage
  Op maat gemaakte rapporten van het fleetmanagement systeem

  Alert & push messages
  Verstuur data en informatie over kritische situaties direct naar de eindgebruiker

  Ingepland onderhoud
  Ontwikkel je eigen ingeplande onderhoud’s applicaties

  Pro analytics
  Ontvang aangepaste rapporten en dashboards voor uw voertuig, onderdeel of controle systeem.

  Meer weten over dit onderwerp?
  Visser Leeuwarden AZOP

  Het Automatisch Zuurstof Omschakelpaneel schakelt automatisch over naar de volle fles nadat de eerste fles leeg is. Hierdoor is altijd zuurstof beschikbaar en kan de fles volledig leeg worden gemaakt.

  Een render van de binnen kant van een ambulancevoertuig. Vanaf de achterkant gezien.
  Meer weten over dit onderwerp?
  Full-air suspension system

  Hulpverleningsvoertuigen moeten personen en materiaal snel en veilig binnen de wettelijke aanrijtijden kunnen vervoeren. Een Full-air suspension zorgt voor snelle en veilige ritten door een hoge voertuigstabiliteit, uitstekend rijcomfort en een optimale wegligging.

  Een render van het VB-Fullair systeem dat wordt gebruikt in de hulpverleningsvoertuigen.

  Volledige luchtvering is namelijk een automatische, regelbare oplossing voor een veerprobleem, waarbij de bestaande blad- of schroefvering wordt vervangen door een volledig luchtveersysteem. Dit systeem omvat onder andere luchtbalgen, schokdempers, hoogtesensoren, een compressor en een elektronische regeleenheid.

  Het luchtveersysteem filtert als het ware de oneffenheden uit het wegdek, waardoor het rijcomfort toeneemt.

  De rijhoogte is de meest optimale hoogte voor comfort en stabiliteit. De wegligging en stabiliteit van het voertuig worden verbeterd, wat de veiligheid ten goede komt. Als het voertuig stilstaat (in een aantal gevallen met aangetrokken handrem), is het mogelijk de instap te verhogen of te verlagen voor eenvoudig in- en uitstappen.

  Meer weten over dit onderwerp?
  Binnenkant van nieuwe ambulance.

  Voorbereid op de toekomst.

  Interieur

  U werkt in uw ambulance met mensen. Een praktisch & duurzaam interieur is daarbij een vereiste. Ons nieuwe modulaire interieurconcept is voorbereid op de toekomst om de beste zorg te kunnen garanderen.

  • Extra stahoogte
  • Nieuw verfrissend interieur
  • Indirect lichtconcept
  • Nieuwste technologie
  Render van binnenkant van ambulance voertuig.
  Volledig naadloos

  Wandpanelen uit voorgevormde ABS panelen. Volledig naadloos afgewerkt tot aan de raamrubbers.

  Meer weten over dit onderwerp?
  Veiligheid voorop

  De kasten zijn gemaakt van duurzaam kwalitatief hoogwaardig Vekaplan. Ze worden naadloos aangebracht uit één geheel met afgeronde hoeken voor een luxe uitstraling en optimale bescherming tegen stoten.

  Het materiaal Vekaplan kenmerkt zich in de volgende eigenschappen;

  • Kleurvast
  • Vochtbestendig
  • Goede thermische- en geluidsisolatie
  • Recyclebaar
  Meer weten over dit onderwerp?
  Duurzame spuitvloer

  Visser spuitvloer van Polyurethaan. Duurzaam en slijtvast. Waterdicht voor eenvoudige reiniging met een opstaande rand. Geïntegreerde antislib structuur voor een veilig gebruik onder alle omstandigheden.

  Meer weten over dit onderwerp?
  V Care Transit
  V Care Sprinter
  V Care Crafter
  Voertuigen V-Care Transit
  Motor

  2.0 - 4 - cilinder

  Aandrijving

  9 - traps automaat

  Gewicht

  3.500kg (GVW) - 4.400kg (GVW)

  Digital systeem

  Z-Connected voertuig connectiviteit

  Technologie

  Z-Control

  Voertuigen V-Care Sprinter
  Motor

  2.0 - 4 - cilinder

  Aandrijving

  9 - traps automaat

  Gewicht

  3.500kg (GVW) - 4.400kg (GVW)

  Digital systeem

  Z-Connected voertuig connectiviteit

  Technologie

  Z-Control

  Voertuigen V-Care Crafter
  Motor

  2.0 - 4 - cilinder

  Aandrijving

  9 - traps automaat

  Gewicht

  3.500kg (GVW) - 4.400kg (GVW)

  Digital systeem

  Z-Connected voertuig connectiviteit

  Technologie

  Z-Control


  Visser Leeuwarden ontwikkelt en produceert kwalitatief hoogwaardige ambulances. Dit doen we op innovatieve wijze, volgens de meest recente kwaliteits- en veiligheidseisen. Kristian Venema