AMBULANCES

UW AMBULANCE HELEMAAL NAAR WENS

U werkt in uw ambulance met patiënten / mensen . Dan wilt u natuurlijk dat deze volledig naar uw wensen en eisen is ingericht zodat u uw werk zo optimaal en veilig mogelijk uit kunt voeren. Visser Leeuwarden ontwikkelt en produceert kwalitatief hoogwaardige ambulances en andere hulpverleningsvoertuigen. Dit doen we op innovatieve wijze, volgens de meest recente kwaliteits- en veiligheidseisen.

UW AMBULANCE VOLLEDIG OP MAAT GEMAAKT?

VEILIGHEID VOOR OP
Kasten van duurzaam kwalitatief hoogwaardig vekaplan. Volledig op klantspecificatie en met afgeronde hoeken voor een luxe uitstraling en optimale bescherming tegen stoten.


VISSER AZOP

Automatisch Zuurstof Omschakelpaneel. Schakelt automatisch over naar de volle fles nadat eerste fles leeg is. Hierdoor is altijd zuurstof beschikbaar en kan de fles volledig leeg worden gemaakt.


NAADLOZE WANDPANELEN

Wandpanelen uit voorgevormde ABS panelen. Volledig naadloos afgewerkt tot aan de raamrubbers.


DUURZAME SPUITVLOER

Visser spuitvloer van Polyurethaan. Duurzaam en slijtvast. Waterdicht voor eenvoudige reiniging met een opstaande rand. Geïntegreerde antislib structuur voor een veilig gebruik onder alle omstandigheden.

KWALITEIT GEWAARBORGD

De kwaliteit is gewaarborgd door een bij Visser Leeuwarden volledig geïmplementeerd ISO 9001 kwaliteitssysteem. Daarmee onderscheidt de ‘Visser-ambulance’ zich in de markt door het perfecte afwerkingsniveau, de hoge mate van klant specifiek bouwen en de technologische uitvoering. De opbouw en inrichting van het voertuig worden daarbij volledig conform uw wensen uitgevoerd. Alleen bij maatwerk krijgt u de ambulance die bij uw organisatie past!

DUURZAME MATERIALEN

Kasten van duurzaam kwalitatief hoogwaardig voorgevormd ABS materiaal. Keuze uit verschillende vormen en kleuren. Naadloos uit 1 geheel met afgeronde hoeken voor een luxe uitstraling en optimale bescherming tegen stoten.

AMBULANCE VOERTUIGEN

OVD/Doktersdienst/Rapid Responders

MICU (Mobiele Intensive Care Unit)

Otaris Sprinter

Delfis

Otaris Crafter

Hornis Silverline

CONTACTGEGEVENS

Edisonstraat 16
8912 AW, LEEUWARDEN
info@visser-leeuwarden.nl
Telefoon: +31 (0)58 – 213 45 55

CERTIFICERINGEN

Carrosserienl-Nederlandse-Voertuigindustrie

NEEM DIRECT CONTACT OP

  Aan:

  Uw Naam (verplicht)

  Uw E-mailadres (verplicht)

  Onderwerp (verplicht)

  Bericht (verplicht)

  Wij maken u erop attent dat wij de persoonsgegevens die u ons bij het invullen van het contactformulier verstrekt, zullen verwerken op de manier zoals wij die in onze privacyverklaring hebben omschreven. Wij verwijzen u voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens en uw rechten naar de op onze website opgenomen privacyverklaring.