Occasions & Inruil

Dan bent u bij Visser aan het juiste adres. Het aanbod gebruikte ambulances bij Visser Leeuwarden bestaat hoofdzakelijk uit de merken Mercedes en Volkswagen. Gangbare modellen hierin zijn voor Mercedes de Sprinter (318, 319) en voor Volkswagen de Transporter.

Occasions op een rijtje buiten voor het bedrijfspand van Visser Leeuwarden.

De verkoop van tweedehands ambulances vindt plaats in geheel Europa. Er rijden bijvoorbeeld door Visser Leeuwarden geleverde tweedehands ambulances in België, Denemarken en Slovenië. De voorraad gebruikte ambulances wordt aangeboden via Mobile.de en is continu onderhevig aan updates.

Tweedehands voertuig aangepast naar wens

Bij relatief nieuwe gebruikte ambulances kunnen de voertuigen volledig naar klantwens omgebouwd worden. Hierbij kan bijvoorbeeld gedacht worden aan (anders ingedeelde) bergingsruimte voor (medisch) materiaal, het leveren en monteren van extra camera’s en bijvoorbeeld het actualiseren van navigatiesoftware.

Inclusief APK

De door Visser Leeuwarden geleverde tweedehands ambulances worden geleverd met lopende APK. Indien de termijn voor herkeuring redelijkheidshalve kort is, zorgt Visser Leeuwarden voor een herkeuring bij de betreffende merkdealer.

Benieuwd naar onze voorraad occasions?

Meer over ons

2 schilderijen op de muur met geschiedenis afbeeldingen van Visser Leeuwarden.
Meer dan 100 jaar ervaring. Bekijk onze rijke historie.
Taeke de Jong
Deze bevlogen professionals zijn team Visser Leeuwarden.
Visser Leeuwarden vlaggen
Visser Leeuwarden draagt bij aan een betere toekomst.