Nieuw fabrieksgebouw in Leeuwarden voor Visser B.V.

Visser Leeuwarden pand

Visser B.V, marktleider in Nederland op het gebied van ambulancebouw gaat uitbreiden.

Naast ambulances produceert Visser ook hulpverleningsvoertuigen voor de brandweer en voertuigen voor Defensie. Sinds de jaren 60 is het bedrijf gevestigd op het bedrijventerrein “De Zwette” in Leeuwarden. In de afgelopen jaren is het bedrijf steeds groter geworden en is dus uit haar jasje gegroeid.

Visser B.V. opende in 2016 al een tweede locatie op het bedrijventerrein “De Hemrik” om groei mogelijk te maken. Deze twee locaties worden nu samengevoegd tot één grote nieuwe locatie op het bedrijventerrein “De Zwette V”. Hier gaat Bouwgroep Noord (BGN) uit Drachten een moderne productiehal van 5.400 m2 met aangrenzend kantoorgebouw voor Visser B.V. bouwen.

Twee worden één

Twee worden één: Visser B.V. gaat haar twee productielocaties samenvoegen tot één. Daarvoor wordt een nieuw gebouw op het bedrijventerrein “De Zwette V” gebouwd.

In dit nieuwe pand zal Visser B.V. in de toekomst nog beter voldoen aan de eisen en wensen van haar klanten. Niet alleen omdat u nu alles op één locatie kunt vinden, maar ook vanwege de verbeterde lay-out van de productielijn van voertuigen en de materiaalstromen. Ook het terrein rondom het gebouw van 12.000 m2 biedt de benodigde ruimte voor zowel het parkeren van productievoertuigen als voor gebruikte- en servicevoertuigen.

De bouw zal in april 2021 worden afgerond.

Voor meer informatie over de inhoud van dit bericht kunt u contact opnemen met Martin Haak, directeur Visser B.V. (telefoonnummer: +31 (0)58 21 34 555 of e-mail: martin.haak@visser-leeuwarden.nl).