Recent is door Visser BV een nieuw

Recent is door Visser BV een nieuw WOV ( Water – Ongevallen voertuig) voertuig afgeleverd aan de Veiligheidsregio Limburg Noord.

Het basis voertuig betreft een Mercedes-Benz Sprinter 519 CDI 4 x 4 L3H2 🚒

Het voertuig bestaat uit een duikerscompartiment en een separate materieelruimte.

In het duikerscompartiment zijn vier gecertificeerde Visser duikstoelen gemonteerd.

Onderstaand een opsomming van deze specifieke Visser duiktoestel.

• De Visser ontwikkelde ademluchtbeugel en goed gekeurde Dekra ademluchtbeugel voldoet aan de Europese richtlijn EN 1846-2. De ademluchtbeugel is bijzonder gebruikersvriendelijk en bestaat aan de onderzijde van een kunststof monoblok geschikt voor o.a. Interspiro MKIII en Dräger PSS Dive duiktoestellen en voor o.a. duikcilinders 2 x 4 / of 1 x 6 liter.
In hoogte verstelbare lineaire stappenmotor met een maximale hoogte van 300 mm. Het voordeel hiervan is dat de duiker op iedere gewenste hoogte het duiktoestel zittend kan aantrekken zonder moeilijke maneuvers uit te voeren.

Daarnaast is dit voertuig nog voorzien van;
Een Arbo Ladderrek
• Op het dak is door Visser een licht elektrische mechanische ARBO ladderrek gemonteerd. Het lichtgewicht Arbo ladderrek wordt vervaardigd van Ziegler stelprofiel en wordt aangedreven door twee 12 V elektro mechanische actuators.
• Het ladderrek is geschikt voor het opbergen van een 3 x 11 duikladder met stabiliteitsbalk , Rescue Titan Redbrancard en Oppervlakte board.
• Speciaal ontwikkelde en universeel toepasbare polyurea vloer. Daarmee kunnen verschillende oppervlakken vloeistof dicht, duurzaam en permanent worden beschermd.
• Pneumatische lichtmast met een elektrische bedienbare draai kantelunit, voorzien van een 200 Watt LED werklamp.

Kortom een mooie project en een mooie uitbreiding voor het wagenpark van VR Limburg Noord.

Wij wensen de berijders veel fijne en bovenal veel veilige kilometers toe! 🚒💨💨

Team Visser BV

Bekijk dit bericht op Social