Linkedin bericht van 10 July 2023

We hebben hier al eerder diverse post gewijd aan het unieke project die wij onlangs hebben uitgevoerd in samenwerking met UMCG ambulancezorg en Century Autogroep.

Maar vandaag willen we jullie een exclusief kijkje geven achter de schermen van dit project bij Visser BV.
We hebben met trots de volledig elektrische Volkswagen ID Buzz omgebouwd tot een revolutionair OvDG-voertuig! Maar dat is nog niet alles...

Wat dit concept echt uniek maakt, is dat we alle verlichting aan de binnenzijde hebben weggewerkt in plaats van aan de buitenkant. Waarom? We willen de actieradius van dit geweldige voertuig niet verstoren met externe toevoegingen.
Daarnaast hebben wij een koppeling weten te maken tussen het OEM systeem van Volkswagen en de ICT systemen van de klant. alles in 1 scherm en daardoor meer rust en overzicht voor de bestuurder.

Maar laten we nu niet langer wachten! We hebben een speciale video voor jullie waarin we een uitgebreid interview hebben gehouden over de inspiratie en beweegredenen achter dit innovatieve concept.

In dit interview ontdek je hoe ons team van toegewijde experts de uitdaging aanging om een duurzaam, praktisch en oogverblindend voertuig te creëren dat perfect past bij de moderne wereld. We onthullen de gedachten achter het ontwerp, de redenen waarom we hebben gekozen voor interne verlichting en nog veel meer fascinerende details! 🌍💡

De Volkswagen ID Buzz OvDG is niet alleen een auto, het is een statement. We willen laten zien dat een toekomst waarin duurzaamheid en innovatie hand in hand gaan, binnen handbereik is.

Nog een kleine toevoeging om verwarringen te voorkomen;
Deze auto wordt ingezet als een Officier van Dienst Geneeskunde voertuig, hierin vindt geen liggend vervoer plaats.

#VisserBV #IDBuzzOvDG #Duurzaamheid #Innovatie #GroeneRevolutie #Nordwaarts

Bekijk dit bericht op Linkedin