Facebook bericht van 21 June 2024

Persbericht: Visser BV wint aanbesteding voor levering waterongevallenvoertuigen

We zijn verheugd om aan te kondigen dat Visser BV, de aanbesteding heeft gewonnen voor de levering van waterongevallenvoertuigen aan de Veiligheidsregio Kennemerland (VRK) en het Ministerie van Defensie (MINDEF). Op 5 juni 2024 jl. hebben we de contracten officieel gezamenlijk ondertekend.

Deze gunning, aangekondigd op 9 april 2024, volgt na een zorgvuldige en gedetailleerde aanbestedingsprocedure waarin de inschrijving van Visser BV als de economisch meest voordelige is beoordeeld. We zijn trots dat onze inzending op basis van de beste prijs-kwaliteitsverhouding als hoogste scoorde.

De opdracht omvat de levering van drie waterongevallenvoertuigen voor de VRK en één waterongevallenvoertuig inclusief onderhoud en reparatie voor het MINDEF. Beide organisaties hebben afzonderlijke overeenkomsten gesloten, maar werkten samen gedurende de aanbestedingsprocedure.

Over de Veiligheidsregio Kennemerland (VRK): De VRK werkt in opdracht van de 9 gemeenten in de regio, met in totaal circa 500.000 inwoners. Met Tata Steel, het Noordzeekanaal en Schiphol in de regio is de Veiligheidsregio Kennemerland één van de meest risicovolle regio’s in Nederland

Over het Ministerie van Defensie (MINDEF): Het MINDEF, specifiek de Defensie Duikgroep (DDG) van de Nederlandse Koninklijke Marine, speelt een cruciale rol in nationale operaties en ondersteuning aan veiligheidsregio"s, waaronder Noord-Holland Noord.

Deze gunning versterkt onze positie als toonaangevende leverancier in de sector en benadrukt onze inzet voor kwaliteit en innovatie. We kijken ernaar uit om onze voertuigen te leveren en zo bij te dragen aan de veiligheid en efficiëntie van de hulpdiensten in de regio Kennemerland en voor het Ministerie van Defensie.

Blijf op de hoogte via onze social media kanalen voor updates over dit project en andere ontwikkelingen binnen Visser BV.

#VisserBV #VeiligheidsregioKennemerland #MinisterieVanDefensie #Aanbesteding #Waterongevallenvoertuigen #Innovatie #Veiligheid

Bekijk dit bericht op Facebook