Vacature: Projectleider

Organisatie

Visser Leeuwarden (Visser) heeft een uitstekende reputatie opgebouwd als fabrikant van kwalitatief hoogwaardige ambulances en hulpverleningsvoertuigen voor de West-Europese markt. Het ruim 100-jarige bedrijf, inmiddels gegroeid naar ruim 80 medewerkers, is onderdeel van het internationaal opererende Albert Ziegler GmbH. Albert Ziegler GmbH maakt deel uit van het beursgenoteerde CIMC.

De bedrijfsfilosofie wordt gekenmerkt door noordelijke nuchterheid, maximale flexibiliteit, hoge veiligheidseisen en vele technische mogelijkheden. Onze focus is innovatie, engineering, prototype bouw en kleine serie productie met een korte time-to-market.

Vanwege vervanging zoeken we een:

Projectleider

Wil je als projectleider verschillende projecten aansturen en ga je uitdagingen niet uit de weg? Wil je je ontwikkelen op technisch en organisatorisch gebied? Dan heb jij je nieuwe uitdaging gevonden bij Visser.

Wat ga je bij ons doen:

Als projectleider ben je verantwoordelijk voor meerdere projecten vanaf de overdracht met verkoop tot uitlevering.

Je start een project na de overdracht met verkoop. Hiermee krijg je inzicht en duidelijkheid over wat de klant wil. Dit neem je mee om een goede projectplanning te maken. Je verdeelt de verschillende werkzaamheden onder de werkvoorbereiders, waarbij je zelf ook een deel van de werkvoorbereiding doet.

Wanneer de eerste voorbereiding zijn gedaan ga je met je team aan de slag om de benodigde onderdelen in te kopen. Hierbij stem je af met de logistiek coördinator.

Wanneer alle voorbereidingen afgerond zijn kan de productie van de voertuigen starten. Tijdens de productie fase ben je nauw betrokken bij de voortgang.

Uiteindelijk lever je het voertuig af aan de verkoop en organiseer je een evaluatie. Zodat we steeds beter worden.

Wat zoeken we in je:

In een hectische omgeving is het noodzakelijk dat je gestructureerd werkt. Het moet voor de organisatie duidelijk zijn wat de status is van de verschillende projecten. Tegenvallers horen hierbij en een project loopt nooit zoals vooraf gepland. Je moet dus beschikken over een flexibele houding, maar ook daadkrachtig kunnen optreden en snel kunnen schakelen.

Uiteindelijk wil de klant een topproduct, daarom kiest de klant ook voor Visser. Klantgerichtheid is dan ook belangrijk.

Voor deze functie is HBO werk- en denkniveau benodigd. Daarnaast moet je beschikken over een basis technische kennis van elektronica en mechanica. Ook is samenwerking met je team, productie en klanten een vereiste. Kortom teamwork.

Bij voorkeur heb je ervaring en / of kennis van de verschillende projectmanagementmethodes.

Wat bieden we je:

Een functie in een organisatie die volop in ontwikkeling is, en waarbij je verschillende mooie projecten mag leiden. Je gaat voertuigen in de markt zette die je dagelijks op de weg tegen zal komen.

De werksfeer is collegiaal, met gemotiveerde mensen.

Je krijgt de ruimte om zelf de invulling te geven aan de verschillend projecten, nadat je bent ingewerkt door een ervaren collega.

Kortom we bieden je een veelzijdige baan waarin je je persoonlijk kunt ontwikkelen en mag helpen meebouwen aan een organisatie in ontwikkeling.

Heb je interesse?

Stuur dan je CV en motivatie naar jelmer.postma@visser-leeuwarden.nl

Visser, onderdeel van de Ziegler Group, is een toonaangevende Nederlandse producent van speciale voertuigen en mobiele units voor de ambulance, brandweer, politie en defensie sector. Visser heeft alle facetten van carrosserie en voertuigtechniek in eigen huis en is gespecialiseerd in 3D ontwerp, interieurbouw en inbouw van elektronica en communicatieapparatuur in mobiele toepassingen. Onder onze merkbelofte “Your Work, Our Care” zorgen wij voor onze klanten met innovatieve oplossingen die veilig zijn, ergonomisch doordacht en comfortabel.

CONTACTGEGEVENS

Edisonstraat 16
8912 AW, LEEUWARDEN
info@visser-leeuwarden.nl
Telefoon: +31 (0)58 – 213 45 55

CERTIFICERINGEN

Carrosserienl-Nederlandse-Voertuigindustrie

NEEM DIRECT CONTACT OP

Aan:

Uw Naam (verplicht)

Uw E-mailadres (verplicht)

Onderwerp (verplicht)

Bericht (verplicht)

Wij maken u erop attent dat wij de persoonsgegevens die u ons bij het invullen van het contactformulier verstrekt, zullen verwerken op de manier zoals wij die in onze privacyverklaring hebben omschreven. Wij verwijzen u voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens en uw rechten naar de op onze website opgenomen privacyverklaring.