SERVICE EN ONDERHOUD

GEOUTILLEERDE WERKPLAATS

Visser Leeuwarden werkt te allen tijde aan het maximaliseren van de inzetbaarheid van uw hulpverleningsvoertuigen. In een goed geoutilleerde werkplaats wordt correctief en preventief onderhoud aan de voertuigen uitgevoerd.

Daarnaast beschikt Visser Leeuwarden over de faciliteiten, kennis, kunde en ervaring voor onder meer de herinrichting van uw materiaal- of patiëntenruimte, de inbouw van communicatie- en ongevallenanalyse systemen, de inbouw van laptopsledes en de montage van luchtveringsets.

HAAL- EN BRENGSERVICE

Voor vervoer van uw voertuigen naar onze servicelocatie hebben wij bovendien de beschikking over een poule van chauffeurs die de voertuigen kunnen komen halen en brengen.

24-UURS SERVICE

Mocht onverhoopt assistentie van Visser noodzakelijk zijn, dan worden onderhoud of reparaties bij u ter plekke uitgevoerd. Bij urgentie is onze serviceafdeling 24 uur per dag, zeven dagen per week bereikbaar. In een goed geoutilleerde werkplaats wordt correctief en preventief onderhoud aan de voertuigen uitgevoerd.

ONDERHOUD OP LOCATIE

Wilt u niet voor het periodiek elke keer naar Leeuwarden rijden? Visser Leeuwarden begrijpt dat! Daarom bieden we onze klanten de mogelijkheid een volledig onderhoudscontract op het basisvoertuig en de inrichting af te sluiten.

Daarvoor maken we gebruik van gangbare, regionale merkdealers. Deze bedrijven zijn goed geïnstrueerd en daardoor in staat om het reguliere onderhoud aan hulpverleningsvoertuigen uit te voeren. Uw voertuig hoeft dus voor onderhoud niet naar Leeuwarden.

MEER WETEN? NEEM CONTACT MET ONS OP

VOLLEDIG ONDERHOUDSCONTRACT

Visser Leeuwarden biedt haar klanten reeds jaren de mogelijkheid een volledig onderhoudscontract op het basisvoertuig en de inrichting af te sluiten. Voor het onderhoud aan het basisvoertuig bestaat een partnership met gangbare, regionale merkdealers. Deze bedrijven zijn goed geïnstrueerd en daardoor in staat om het reguliere onderhoud aan hulpverleningsvoertuigen uit te voeren. Uw voertuig hoeft dus voor onderhoud niet naar Leeuwarden.

Mocht onverhoopt assistentie van Visser noodzakelijk zijn, dan worden onderhoud of reparaties bij u ter plekke uitgevoerd. Bij urgentie is onze serviceafdeling 24 uur per dag, zeven dagen per week bereikbaar.

CONTACTGEGEVENS

Edisonstraat 16
8912 AW, LEEUWARDEN
info@visser-leeuwarden.nl
Telefoon: +31 (0)58 – 213 45 55

CERTIFICERINGEN

Carrosserienl-Nederlandse-Voertuigindustrie

NEEM DIRECT CONTACT OP

  Aan:

  Uw Naam (verplicht)

  Uw E-mailadres (verplicht)

  Onderwerp (verplicht)

  Bericht (verplicht)

  Wij maken u erop attent dat wij de persoonsgegevens die u ons bij het invullen van het contactformulier verstrekt, zullen verwerken op de manier zoals wij die in onze privacyverklaring hebben omschreven. Wij verwijzen u voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens en uw rechten naar de op onze website opgenomen privacyverklaring.