OCCASIONS & INRUIL

ZOEKT U EEN TWEEDEHANDS AMBULANCE?

Voor het buitenland of een goed doel? Dan bent u bij Visser aan het juiste adres. Het aanbod gebruikte ambulances bij Visser Leeuwarden bestaat hoofdzakelijk uit de merken Mercedes en Volkswagen. Gangbare modellen hierin zijn voor Mercedes de Sprinter (318, 319) en voor Volkswagen de Transporter.

De verkoop van tweedehands ambulances vindt plaats in geheel Europa. Er rijden bijvoorbeeld door Visser Leeuwarden geleverde tweedehands ambulances in België, Denemarken en Slovenië. De voorraad gebruikte ambulances wordt aangeboden via Mobile.de en is continu onderhevig aan updates.

TWEEDEHANDS VOERTUIG AANGEPAST NAAR WENS

Bij relatief nieuwe gebruikte ambulances kunnen de voertuigen volledig naar klantwens omgebouwd worden. Hierbij kan bijvoorbeeld gedacht worden aan (anders ingedeelde) bergingsruimte voor (medisch) materiaal, het leveren en monteren van extra camera’s en bijvoorbeeld het actualiseren van navigatiesoftware.

INCLUSIEF APK

De door Visser Leeuwarden geleverde tweedehands ambulances worden geleverd met lopende APK. Indien de termijn voor herkeuring redelijkheidshalve kort is, zorgt Visser Leeuwarden voor een herkeuring bij de betreffende merkdealer.

INRUIL AANBOD

CONTACTGEGEVENS

Edisonstraat 16
8912 AW, LEEUWARDEN
info@visser-leeuwarden.nl
Telefoon: +31 (0)58 – 213 45 55

CERTIFICERINGEN

Carrosserienl-Nederlandse-Voertuigindustrie

NEEM DIRECT CONTACT OP

  Aan:

  Uw Naam (verplicht)

  Uw E-mailadres (verplicht)

  Onderwerp (verplicht)

  Bericht (verplicht)

  Wij maken u erop attent dat wij de persoonsgegevens die u ons bij het invullen van het contactformulier verstrekt, zullen verwerken op de manier zoals wij die in onze privacyverklaring hebben omschreven. Wij verwijzen u voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens en uw rechten naar de op onze website opgenomen privacyverklaring.