DEFENSIEVOERTUIGEN

VOERTUIGEN GESCHIKT VOOR ELKE SITUATIE

Veiligheid, mobiliteit en comfort staan voorop wanneer u voor Defensie werkt. Waar ook ter wereld, op welke missie u ook bent.

Voertuigen van Visser Leeuwarden voor defensie en politie, worden volledig afgestemd op de wensen van de klant ontwikkeld en geproduceerd. Uitgerust en geleverd met een diversiteit aan op maat gemaakte technische specificaties, zijn de voertuigen niet alleen veilig en comfortabel, maar ook uitermate geschikt voor inzet in een diversiteit aan gebieden met verschillende infrastructuren.

UW DEFENSIEVOERTUIG VOLLEDIG NAAR WENS?

BLAST-PROOF WAPENSTEUN

In opdracht van Defensie Materieel Organisatie heeft Visser Leeuwarden bijvoorbeeld een blast-proof wapensteun ontwikkeld. Deze wapensteun wordt toegepast in pantserwielvoertuigen om het persoonlijk wapen van de militair op een veilige manier te fixeren tijdens verplaatsing van het pantserwielvoertuig door gevaarlijk gebied.

OVERIGE PRODUCT ONTWIKKELINGEN

CONTACTGEGEVENS

Edisonstraat 16
8912 AW, LEEUWARDEN
info@visser-leeuwarden.nl
Telefoon: +31 (0)58 – 213 45 55

CERTIFICERINGEN

Carrosserienl-Nederlandse-Voertuigindustrie

NEEM DIRECT CONTACT OP

  Aan:

  Uw Naam (verplicht)

  Uw E-mailadres (verplicht)

  Onderwerp (verplicht)

  Bericht (verplicht)

  Wij maken u erop attent dat wij de persoonsgegevens die u ons bij het invullen van het contactformulier verstrekt, zullen verwerken op de manier zoals wij die in onze privacyverklaring hebben omschreven. Wij verwijzen u voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens en uw rechten naar de op onze website opgenomen privacyverklaring.