VISSER DUIKSTOEL

ERGONOMISCHE DUIKSTOEL

Visser Leeuwarden heeft een eigen RDW goedgekeurde duiktoestel ontwikkeld met een ademluchtbeugel geschikt voor o.a. Interspiro MKIII 2 x 4 duiktoestel.
De ontworpen duikstoel en beugel hebben een aantal ARBO ergonomische voordelen

UW BRANDWEERVOERTUIG VOLLEDIG OP MAAT?

DUIKSTOEL

KLEMBEUGEL
De cilinders worden aan de bovenzijde gefixeerd door middel van een klembeugel. Deze klembeugel wordt ontgrendeld door een elektrische bedienbare sluiting. Na ontgrendelen gaat met behulp van de gasveerconstructie de klembeugel naar boven en is de ademluchtbeugel ontgrendeld

ADEMLUCHTBEUGEL
De Visser ontwikkelde ademluchtbeugel voldoet aan de Europese richtlijn EN 1846-2. De ademluchtbeugel is bijzonder gebruikersvriendelijk en bestaat aan de onderzijde van een kunststof monoblok geschikt voor o.a Interspiro MKII en MKIII en Dräger duiktoestellen en voor o.a. duikcilinders 2 x 4 of 2 x 6 liter.

 

MECHANISCHE ONTGRENDELING
Als extra veiligheid kan de beugel bij spanningsloos ook mechanisch ontgrendeld worden. De bediening van de ontgrendeling van de beugel vindt plaats op de zijkant van de stoel.

 

NAADLOZE AANSLUITING
Duikstoel bestaat uit een basis met een opstaande rand van 5 cm. Deze wordt mee gespoten met de naadloze vloer in de manschappencabine. Het voordeel hiervan is dat er nooit vuil en water tussen vloer en duikstoel kan komen.

OVERIGE VOORDELEN

LENDESTEUNEN
Om het comfort van de duikstoel te vergroten heeft de Visser duikstoel twee lendesteunen. Dit bevordert de veiligheid en zitcomfort wanneer er geen duiktoestel in de houder geplaatst wordt.

OPKLAPBARE ZITTING
Duikstoel is voorzien van een opklapbare zitting waardoor je eenvoudig bij de spullen in onderstaande kunststofkrat krat kunnen en standaard grafische aanduiding hoogte ademluchttoestel.

SCHOUDERHARNAS STEUN
Om een duikharnas eenvoudig aan te trekken kan de Visser duikstoel optioneel voorzien worden van twee opklapbare schouderharnas steun.

IN HOOGTE VERSTELBAAR
Duikstoel is voorzien van een in hoogte verstelbare lineaire stappenmotor met een maximale hoogte van 300 mm. Het voordeel hiervan is dat de duiker op iedere gewenste hoogte het duiktoestel zittend kan aantrekken zonder moeilijke maneuvers uit te voeren.

KWALITEIT GEWAARBORGD

De kwaliteit is gewaarborgd door een bij Visser Leeuwarden volledig geïmplementeerd ISO 9001 kwaliteitssysteem. Daarmee onderscheidt de ‘Visser-ambulance’ zich in de markt door het perfecte afwerkingsniveau, de hoge mate van klant specifiek bouwen en de technologische uitvoering. De opbouw en inrichting van het voertuig worden daarbij volledig conform uw wensen uitgevoerd. Alleen bij maatwerk krijgt u de ambulance die bij uw organisatie past!

CONTACTGEGEVENS

Edisonstraat 16
8912 AW, LEEUWARDEN
info@visser-leeuwarden.nl
Telefoon: +31 (0)58 – 213 45 55

CERTIFICERINGEN

Carrosserienl-Nederlandse-Voertuigindustrie

MENU
Over ons
Ambulances
Brandweer
Defensie/Politie
Product Development
Spuiterij

SPECIALS
Duikstoel
Spuitvloer

NEEM DIRECT CONTACT OP

  Aan:

  Uw Naam (verplicht)

  Uw E-mailadres (verplicht)

  Onderwerp (verplicht)

  Bericht (verplicht)

  Wij maken u erop attent dat wij de persoonsgegevens die u ons bij het invullen van het contactformulier verstrekt, zullen verwerken op de manier zoals wij die in onze privacyverklaring hebben omschreven. Wij verwijzen u voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens en uw rechten naar de op onze website opgenomen privacyverklaring.